Zalepi.bg

Лепила и двойнозалепващи ленти

Лепила и двойнозалепващи ленти /

Регистрация

Q&A

Мога ли да закупя парче фолио с различни размери от упоменатите в сайта?

Да, можете. В сайта са качени някои основни размери парчета. Ако клиент пожелае парче с различен размер, може да ни пише на e-mail: info@zalepi.bg. Добре е да оставите телефон за контакт, за да се свържем с Вас и да изясним подробности около поръчката. Винаги се свързваме с клиентите преди да завършим поръчка и да я пуснем по куриер, за да не възникнат недоразумения.

Има ли изискване за минимални размери на парчетата, които могат да се закупят от Вас?

Има едно изискване към поръчката на фолио на парче. Може да закупите парче с дължина по-голяма от 10 см (по Ваш избор), но ширината е фиксирана с размера на ширината на ролката – 152 см. Например, ако облепяте само странични огледала на Вашия автомобил с ширина 15 см, ще трябва да закупите парче с размери 15-20 см на 152 см.

Имате ли магазини, от където мога да закупя на място желания от мен продукт или работите само онлайн?

Да, имаме магазини в градовете София, Пловдив и Варна, от които може да закупите продукти. Техните адреси може да намерите на страницата ни Контакти.

Облепяте ли автомобили и каква е цената за цялостно облепяне?

Не предлагаме услугата – облепяне на автомобили. Можем да Ви съдействаме, като Ви дадем контакти на наши партньори, които се занимават с тази дейност и са в близост до Вас. Затова е добре да ни напишете e-mail на info@zalepi.bg, където да упоменете Вашето населено място. Ще се свържем с Вас, за да Ви информираме за фирмите, които могат да облепят вашия автомобил със закупеното от нас фолио.

Цената на продуктите включва ли ДДС?

Да, всички цени в онлайн магазин www.zalepi.bg са включено ДДС.

Къде мога да видя инструкции за начина на работа с продаваните от Вас двойнозалепващи ленти?

Техниките за работа с всяка двойнолепяща лента са посочени в най-долу в описанието на конкретния продукт. Тази информация е важна за всички потребители, затова се стараем да описваме подробно как да прилагате лентите.

В какви опаковки предлагате резервните резци за макетни ножове OLFA?

Различните модели макетни ножове се предлагат с точно определен вид резервни резци. Съответно за някои модели има възможност за избор между стандартни резци и супер остри черни резци. Опаковките са във варианти 1, 2, 5, 10, 2о или 50 броя в блистер (кутийка), като всеки модел се предлага в един или повече от изброените варианти.

Последно от блога
  • Какво представляват LSE пластмаси и какво HSE пластмаси, Zalepi.bg
    Какво представляват пластмасите с ниска и с висока повърхностна енeргия?

    Всеки материал, включително и пластмасите, се характеризира с повърхностна енергия. Тя определя количественото разрушаване на вътрешномолекурярните връзки, които възникват със създаването на материята (субстрата). Тази характеристика на пластмасите има ключово значение при лепенето им, като съответно…

Google+

Забравена парола?

Регистрация

Паролата ще бъде изпратена на email адреса Ви.


Забравена парола?

Please enter your username or email address.You will receive a link to create a new password via email.