Zalepi.bg

Лепила и двойнозалепващи ленти

Лепила и двойнозалепващи ленти /

Регистрация

Как да поръчам?

Стъпки за поръчка и покупка в zalepi.bg

Може да се извършват поръчки от различни продуктови страници в интернет магазин zalepi.bg. Всеки продукт има описание, характеристиките и единична цена, която включва ДДС.

 1. Укажете съответния продукт, който искате да закупите, след което кликнете върху бутона Купи. Това действие добавя продукта във Вашата потребителската количка. Постоянно виждате каква сума и брой продукти са натрупани във Вашата количка в горния десен ъгъл на страницата.
 2. Отворете количката (горе вдясно). Тук може да правите промени в количеството, както и да изтриете отделни продукти от количката. Ако не се вижда цената за доставка натиснете Изчисли доставката.
 3. Натиснете бутона Продължи с поръчката – отваря се нова страница, съдържаща форма за попълване на данните за доставка. Ако желаете да Ви бъде изпратена фактура, моля опишете данните на фирмата в съответните полета. Всички полета, обозначени със * са задължителни.
 4. Изберете бутона Поръчай и заявката ще бъде изпратена за обработка. След това ще получите имейл в който е описана Вашата поръчка, както и всички данни за фактура и адрес на доставка.
 5. В рамките на 24 часа от момента на поръчката с Вас ще се свърже оператор за потвърждение на поръчката и адреса на доставка.
 6. След потвърждаване на поръчката по телефона стоката се комплектова и се изпраща до Вас в рамките на три работни дни. (обикновено още на следващия работен ден)

ВНИМАНИЕ: Ако адресът за кореспонденция и/или телефон за връзка, въведени във формата за контакт, не са действителни поръчката няма да бъде изпълнена.

ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКА В НЯКОЙ ОТ НАШИТЕ МАГАЗИНИ:

Ако искате да получите Вашата поръчка в един от нашите магазини в София, Пловдив или Варна, напишете в полето за коментар в страницата Потвърждение: „Искам да получа стоката в гр. ………… (София, Пловдив или Варна)“. Тогава плащането ще се извърши в магазин на Партнърс ООД и от Вашата поръчка ще бъде извадена куриерската такса за доставка.

Последно от блога
 • Какво представляват LSE пластмаси и какво HSE пластмаси, Zalepi.bg
  Какво представляват пластмасите с ниска и с висока повърхностна енeргия?

  Всеки материал, включително и пластмасите, се характеризира с повърхностна енергия. Тя определя количественото разрушаване на вътрешномолекурярните връзки, които възникват със създаването на материята (субстрата). Тази характеристика на пластмасите има ключово значение при лепенето им, като съответно…

Google+

Забравена парола?

Регистрация

Паролата ще бъде изпратена на email адреса Ви.


Забравена парола?

Please enter your username or email address.You will receive a link to create a new password via email.